Skip to content

Gör ditt hem till din Vision Board

  Gör ditt hem till din Vision Board – Vad betyder det?

  Jag tror inte att vi blir lyckliga av att uppnå yttre mål, jaga skatter vid regnbågens kant och av att få alla våra önskningar uppfyllda, precis så som vi tänkt oss.

  Jag tror att lycka handlar mer om att öppna upp för livet, känna alla känslor, dela autentiskt med andra, uppleva förundran, våga mer och expandera som person, upptäcka glädjen i att ge och bidra utåt, ge sig själv kärlek, vila och omtanke – och att våga drömma, säga ja och ta emot när livet bjuder på äventyr och överflöd.

  Min definition av Vision Board handlar därför inte om att bara stapla upp sina drömmar som en önskelista till livet och sen tänka att lyckan kommer när alla önskningarna blivit verklighet.

  Jag tror att processen är mycket mer komplex och mycket enklare än så. Jag tror att det handlar om att öppna upp för att se alla gåvor du har omkring dig, just här och nu, samtidigt som du ger själen utrymme att leka och visionera. Att följa pirret och låta det leda dig i den riktning där fler och fler av dina blomblad får slå ut och du får ge av det allra vackraste du har till världen.

  Jag tror att en Vision Board kan användas så. Inte för att längta bort, utan för att hitta hem. Inte för att tänka att framtiden kommer att bli bättre än nuet, utan för att uppskatta det äventyr som pågår hela tiden. Inte för att försöka kontrollera livet, utan för att säga ja och ge näring till de drömfrön som livet redan planterat djupt inne i ditt hjärta.

  På den här resan är det mycket möjligt, till och med troligt, att många av dina yttre mål checkas av – men det är inte huvudsaken, det är en bieffekt av att du vandrar på din egen väg och säger JA när livet vill ge, vill bära och vill se dig blomstra.

  Jag tror att ditt hem kan bli till din Vision Board som hjälper dig att komma närmare ditt hjärta och dina allra innersta drömmar som vilar där.