Skip to content

Klientcitat

Vad säger tidigare klienter?

“Kära kära Anna.

Du har gett mitt hem färg, estetik, harmoni, kärlek, hopp, lätthet och framtidstro. Ett tempel av kärlek. Och ett altare som jag saknat 💖

Och mig mer livslust, självförtroende och livskvalité.

Aldrig trodde jag att en rumslig förändring kunde vara så omvälvande på så många plan…

Så Anna, ur botten av mitt hjärta. TACK! Du har ändrat mitt liv i grunden. Och jag är dig oändligt tacksam för det.”

“Hej fina Anna 🌸

Jag har reflekterat väldigt mycket nu kring det gångna året och när jag tittar tillbaka på året så har jag en väldigt tydlig höjdpunkt: DU. Allt du gjorde för mig […] så att jag äntligen fick uppleva harmoni i mitt hem… 🥹

Det är som att ha varit med i en film. Jag tänker ofta på det och översköljs av tacksamhet varje gång.

Jag vet att jag har tackat flera gånger, men jag vill verkligen att du ska veta att det du gav mig var en riktig livsförändring, så tack igen. ❤️”

“Sedan jag flyttade in i min lägenhet förra året har jag längtat efter att få skapa mig ett hem där jag kan känna mig lugn och trygg, ett hem där jag får slappna av och bara vara.

Innan Tempelhem kände jag ångest över mitt hem. Jag ville helst inte bjuda hem någon och jag störde mig mycket på olika saker och platser i hemmet.

Nu, efter Tempelhem, längtar jag till att få komma hem, slå mig ner i soffan med en kopp te och bara njuta av mitt hem som känns lugnt, harmoniskt och vackert. Det känns verkligen som mitt eget tempel.”

“Vill också tacka dig som person. Och de fina egenskaper du har.

Du har under hela den här processen varit ljuvlig att samarbeta med. Finkänslig och följsam när läget varit så. Det är som du läser av mig, innan jag förstår det själv. Fantastiskt!

I andra situationer är du djärvt och klokt beslutsam. Drivande. Trygg och självsäker i din kompetens och exakta uppfattning om vad som är estetiskt rätt.

Din känslighet och precision är fantastisk att se. Så imponerad!”

“Under den här processen har jag fått nypa mig i armen flera gånger för att se så jag inte drömmer.

Den service jag har fått av Anna och hennes förmåga att se vad som passar i mitt hem är enastående.”

“Finaste skickliga kloka Anna 💖🌸✨ Är sååå tacksam att du kom in i mitt liv. Och satte fart på många energier som nu virvlar runt och gör mig levande ✨”

“Att arbeta med Anna är bland det roligaste – och personligen mest omvälvande – som jag har varit med om.

Är imponerad över hur många kvaliteter som kan rymmas i en människa.

Ödmjukhet, livsglädje, outsinlig kunskap inom estetik och dess djupare betydelse för hur vi mår, effektivitet och rationalism, kombinerat med en fingertoppskänsla som medmänniska.”

“Tack, Anna, för att du under den här resan har varit så stöttande, äkta, omtänksam och engagerad.

Aldrig förr har jag träffat någon som ger av hela sin själ på det genuina sätt som du gör.

Jag är evigt tacksam för all den hjälp jag har fått och alla kloka ord och tips på vägen.
Allt gott önskar jag dig och fantastiska Tempelhem.🌟”

“Annas fingertoppskänsla för design, form och funktion kombinerat med hennes ljuvliga väsen gör detta till en underbar resa för själen.”

“Utöver att ha fått ett hem som är i balans så har jag även lärt mig hur jag själv ska tänka för att skapa mer av den harmoni och det lugn som jag önskar.

Jag kan själv se helheten i ett rum nu och köper mer sällan onödiga inredningsdetaljer, istället endast sådana saker som verkligen känns rätt för mig.”

“Idag är jag helt fylld av tacksamhet och lycka över gårdagen och mitt nu fantastiska och underbara tempelhem 🥹❤️”

“Jag älskar nu att komma hem, mitt hem är nu min oas för återhämtning, kraft, ro och lekfullhet. Det är vackert, funktionellt och allt jag kunnat drömma om.”

“Åh, vaknade upp alldeles lycklig, omtumlad och med en stark känsla av kärlek i mitt hem 💖💓🌸 Det är helt underbart att bara vara här nu 😊”

“Att jobba med Anna är det finaste jag varit med om.”


VILL du ha vår hjälp?

Här kan du läsa mer om våra tjänster.