Skip to content

Tjänster – old

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag hjälper till med konsultation och/eller utförande på plats i ditt hem eller i din företagslokal. Utifrån dina önskemål, drömmar och visioner skapar jag en vacker och själfull fysisk miljö som får dig och dem som vistas där att må bra, samtidigt som den fungerar praktiskt i din vardag.

  • Om det önskas hjälper jag också till med mindre inköp och enklare hantverksarbeten.
  • För dig som bokar konsultation och/eller utförande erbjuder jag även individuella sessioner med vägledning i meditation, mindfulness, The Work eller existentiella samtal (kan inte bokas separat).


KONSULTATION & UTFÖRANDE – Inredningshjälp i ditt hem eller i din företagslokal

Vill du vistas i en vacker, själfull och praktisk miljö om dagarna men saknar tiden, energin eller kunskapen som behövs för att skapa en sådan plats? Då hjälper jag gärna till!

Du kan välja om du vill ha hjälp med:
– Enbart konsultation. Jag ger rekommendationer och beskriver konkreta förändringar som du själv kan utföra.
– Konsultation + utförande. Jag utför även förändringarna på plats i ditt hem eller i din företagslokal (jag är baserad i Stockholm och reser för större uppdrag).

Vi börjar med ett kort utforskande möte digitalt på Zoom. Mötet är kostnadsfritt och du kan efter det välja om du vill fortsätta med nästa steg. Jag gör också en bedömning av om jag tror att Tempelhems metod skulle passa bra för dig och för dina behov, önskningar och drömmar för ditt hem eller din företagslokal.


INDIVIDUELLA SESSIONER – Sällskap även på din inre, själsliga resa

Att göra en stor förändring i ditt hem kan leda till stor påverkan även på dina känslor och i ditt sinne. Kanske är det något gammalt du behöver våga släppa taget om? Något nytt som du vill få mod till att bjuda in ditt liv?

Om du vill kan du välja att komplettera hjälpen i ditt hem med individuella sessioner med vägledning i meditation, mindfulness, The Work eller existentiella samtal. Vi anpassar sessionernas innehåll och upplägg utifrån dina specifika behov och var du är på din livsresa.

Här kan du läsa mer om individuella sessioner med Anna

Sessionerna kan inte bokas separat utan erbjuds som en valfri tilläggstjänst för dig som bokar konsultation och/eller utförande för ditt hem eller din företagslokal.


Vad kostar Tempelhems tjänster?

Pris baseras på resväg från Stockholm, omfattning och antal rum. Kontakta mig här eller boka in ett kostnadsfritt utforskande möte för att få ett kostnadsförslag anpassat till dig och dina behov.