Skip to content

Gratis guide (8 steg)

Guide med 8 nycklar till ditt drömhem

Här får du Tempelhems gratis guide som steg för steg visar hur du kan skapa ditt eget personliga tempel – fritt från stök och oreda, påfyllt av skönhet och harmoni.

Guiden är baserad på Tempelhems 8 nycklar för att skapa fysiska miljöer som ger känslor av lugn, inspiration och förundran. Den är i pdf-format och innehåller 8 delar med olika inspirerande teman, tips och vackra bilder. När du beställer guiden här så skickas första delen direkt till din mail. Du får sedan en ny del varje vecka.

TIPS: Skriv ut veckans avsnitt och sätt dig på en plats där du trivs med en kopp kaffe, te eller varm choklad. Fundera sedan på om du kan genomföra en enkel förändring från guiden redan samma dag!


Vill bara tacka så jättemycket för din tempelhems guide 💗💗💗 Så glad att jag hittade dig på insta och skrev upp mig på detta.

Tusen tack och ser fram emot varje måndag som är rituell med min kopp te och kaffe utomhus med en kort meditation och sen läser jag din text. Du skriver så vackert och levande att jag ofta blir rörd.