Skip to content

För privatpersoner – old

Vad drömmer du om?

Med den frågan startar vi processen med att göra en förändring i ditt hem. Vi identifierar sedan vad du önskar känna mer av i ditt liv och i din vardag. Baserat på det planerar vi inredning, färgsättning, symbolik etc.

Kanske längtar du efter mer gemenskap och mys? Kanske efter mer frihet och större möjligheter? Eller kanske önskar du känna mer trygghet och inre lugn? 

Oavsett vilka känslor du vill känna oftare i ditt liv så kan vi anpassa ditt hem i den riktningen. Självklart ser vi också till att allt fungerar praktiskt och långsiktigt i din vardag.

3 steg till ett tempelhem

STEG 1. Utforskande möte
Vi börjar med ett utforskande möte digitalt på Zoom. Du visar bilder på ditt hem och berättar om hur du vill att det ska kännas och fungera. Mötet är kostnadsfritt och du kan efter det välja om du vill fortsätta med nästa steg. Jag gör också en bedömning av om jag tror att Tempelhem-metoden skulle passa för dig.   

STEG 2. Förändring i ditt hem
Processen inleds genom ett 75 min fördjupande samtal på plats i ditt hem där vi går igenom hur ditt nuläge är, hur du vill leva och vad du vill känna i din vardag.

  • Jag föreslår därefter förändringar som lyfter fram skönheten i ditt hem och samtidigt fungerar praktiskt i din vardag. Jag utgår ifrån Tempelhems metod och 8 nycklar för att skapa fysiska miljöer som ger känslor av lugn, inspiration och förundran.
  • Du kan välja enbart konsultation för att få rekommendationer som du själv kan göra förändringar utifrån.
  • Du kan också välja konsultation & utförande om du vill att jag även utför förändringarna på plats i ditt hem. Vid behov tar jag då också med mig medarbetare som kan flytta tunga möbler och utföra enklare hantverksarbeten.

STEG 3. Uppföljning & anpassning
Efter 1-3 månader tar vi ett nytt möte för att följa upp förändringarna. Du har nu hunnit ”användartesta” och vi stämmer av om något behöver justeras eller anpassas för att ditt hem ska vara både vackert och välfungerande under lång tid framöver! 


Vad kostar det? Pris baseras på resväg från Stockholm, omfattning och antal rum. Kontakta mig här eller boka in ett kostnadsfritt utforskande möte för att få ett prisförslag anpassat till dig och dina behov.