Skip to content

För företag – old

Hur känns din företagslokal?

Driver du en yogastudio, ett café, ett spa eller en annan plats dit människor kommer för att få inre påfyllning, återhämtning och kanske ny inspiration? Hjälper din företagslokal till i den riktningen? I annat fall kan vi fixa det!

3 steg till en företagslokal att älska

STEG 1. Kostnadsfritt besök på plats
Jag besöker din företagslokal och lyssnar på dina behov, önskningar och drömmar (besöket är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något). Du beskriver vad du vill ha hjälp med (enbart konsultation eller även utförande på plats, mindre hantverksarbeten och inköp) och jag tar fram en offert utifrån det.

STEG 2. Förändring i din företagslokal
Du godkänner offerten och jag ger konsultation eller utför hela förändringen på plats. Via behov tar jag med mig medarbetare för hantverksarbeten, flytt tunga av möbler etc. Jag utgår ifrån Tempelhems metod och 8 nycklar för att skapa fysiska miljöer som ger känslor av lugn, inspiration och förundran.

STEG 3. Uppföljning & anpassning
Jag följer upp processen (via Zoom eller på plats) efter 1-3 månader för att säkra att förändringarna som gjort är hållbara och uppskattas i vardagen av dig och dina gäster/kunder. Vid behov kommer jag med förslag på anpassningar och ytterligare förbättringar.


Vad kostar det? Pris baseras på resväg från Stockholm, omfattning och storlek på din företagslokal. Kontakta mig här eller boka in ett kostnadsfritt utforskande möte för att få ett prisförslag anpassat till dig och dina behov.